FORBEREDER UTSTILLING :-)

15182389_10209134797184541_523642488_o

SÅ BLE DET UTSTILLING I ÅR OGSÅ. DET ER ALLTID SPENNENDE Å SAMLE AKVARELLENE OG SENDE DE TIL INNRAMMING TIL LUDVIK KILLINGBERG. NÅR JEG HENTER DE HAR DE BLITT ET GLANSBILDE AV SEG SELV. GLASS OG RAMME ER MAGISK.

JEG MALER I RYKK OG NAPP. DET VARIERER MED INSPIRASJON OG OVERSKUDD. I HØST VAR JEG IGJEN EN TUR TIL ANDALUCIA PÅ KURS SAMMEN MED GODE MALEVENNINNER MED KURSLEDER MATS PETTERSON. MASSE GOD INSPIRASJON OG SÅ UTROLIG FLOTT OPPLEGG.

JEG HÅPER MANGE VIL STIKKE INNOM FOR Å SE OG SÅ HAR VI KAFFEN KLAR MED NOE Å BITE I ATTÅT.  DET ER HELT SUPERT Å BARE STIKKE INNOM UTEN Å KJØPE NOE. DET VIKTIGSTE FOR MEG ER AT DE SOM KOMMER FÅR EN OPPLEVELSE AV NOE. OM NOEN ØNSKER Å HA NOE AV DET JEG HAR PÅ STUEVEGGEN ELLER SOM GAVE , ER JO DET STAS OGSÅ SELVFØLGELIG.

HJERTELIG VELKOMMEN I STALLEN

dsc_0851