Fotoprint – GICLEETRYKK (må ikke forveksles med trykk som egen kunstart)

Jeg har et nytt produkt å tilby mine kunder.
I sammenheng med at jeg ble spurt om å levere premier til NM i Alpint her på Oppdal i disse dager,- ble det for alvor fart i tanken om å lage fotoprint – gicleetrykk av noen av mine akvareller.

I akvarellkunsten kalles printet ofte gicleetrykk og er et profesjonellt utført fotoprint. Maleriet overførtes via foto til avansert printer som gjengir bildet på visuelt tilnærmet likt akvarellpapir . Foto og print av akvareller som selges her er utført av firmaet FOTOIMPORT i Trondheim V / Dag Nystuen eller Killingberg foto og rammeverksted her på Oppdal.

Printene er vist under kategorien KORT og ANNET i produktmenyen. De produseres gjerne i et begrenset antall og merkes med hvilket print det enkelte er i rekken av det totale antallet for eksempel 3/50 som er print nr 3 av totalt antall 50, -samt at det merkes med teksten Gicleetrykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *